19 Mart 2012 Pazartesi

Sea Expo Turkey 2012 | İstanbul


HKF Fuarcılık tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen SEAEXPOTURKEY 2012 – Su ve Deniz Ürünleri, Balıkçılık ve Teknolojileri İhtisas Fuarı, 14-17 Haziran 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Salon 9’da açılıyor.



SEAEXPO TURKEY 2012, deniz ürünlerinin, üretim ve nakliyesinden, paketlenme aşamasına kadar, limandan markete kadar geçirdiği tüm evreleri kapsayan İstanbul’un tek su ürünleri ve balıkçılık teknolojileri fuarı.
İstanbul Fuar Merkezi Salon 9’da açılacak olan SEAEXPOTURKEY 2012 fuarıyla aynı tarihlerde, yine HKF Fuarcılık organizasyonuyla düzenlenen Hayvancılık ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı ANİMALİA İSTANBUL 2012 fuarı Salon 10’da ziyaretçilerle buluşacak.
ANİMALİA İSTANBUL ile SEAEXPO TURKEY’in karşılıklı salonlarda açılacak olması, katılımcılar için büyük bir fırsat. Hem hayvan yemi hem de balık yemi üreten ya da satan firmalar, bu iki fuar sayesinde, tüm ürün yelpazelerini en doğru kitleye tanıtabilme imkanı bulacaklar. Her iki fuara da Türkiye’den ve yurtdışından çok sayıda firmanın katılımı kesinleşmiş durumda.

SEAEXPO TURKEY için İZTO’dan teşvik var

İzmir Ticaret Odası, İstanbul’un tek su ürünleri ve balıkçılık teknolojileri fuarı olan SEAEXPO TURKEY’e katılmak isteyen firmalara, 9 metrekareye kadar olan stantlar için destek vereceğini açıkladı. İZTO’dan destek almak isteyenler başvurularını internet üzerinden yapabiliyor.

Haber: Sümder


_______________________________Yorumlar_______________________________


_________________________